Event

Varje år genomför vi event både i och utanför skolan. Vissa sker med jämna mellanrum och återkommer traditionsenligt år efter år medan andra är helt nya! Nedan följer ett urval av våra populära traditioner. Glöm inte att hålla utkik på våra sociala medier för att inte missa kommande event!

För att delta på våra event måste du visa ditt digitala kårkort som du får tillgång till när du blir medlem. Glöm inte att du måste bli medlem på nytt varje år!


Inspark 16+

Vi sparkar igång gymnasietiden för alla ettor på Mimers Hus Gymnasium genom en fest utan dess like!

Kick-off 18+

Elevkåren kickar igång studentåret med en fest för alla treor som de sent kommer glömma!

Kanelbullens dag

Vem gillar inte kanelbullar? Självklart bjuder vi alla underbara medlemmar på dem för att fira allas vår favorit-temadag!

Elevkårens födelsedag

18 oktober 2011 grundades Mimers Hus Elevkår! Det firar vi tillsammans med er medlemmar, vilket kalas!

Killergame

När mörkret sänker sig och dagarna blir kortare visar sig den värsta sidan av oss alla och ingen går säker. Är det din bästa vän eller värsta mardröm som står bredvid dig?

Mössprovning

Elevkårens samarbetsparter ABC-gruppen besöker skolan och tar med sig studentmössor med alla detaljer du kan tänkas behöva och en av Sveriges bästa rabatter - Bara för Mimers Hus Elevkårs medlemmar!

Nattcupen Återkommer 2021!

Mimers intar Kungälvshallen på kvällstid och låter lagen möta varandra i en rafflande duell med fotbollar, svett och tårar. Vilket lag vinner och vem har bäst hejaramsa?

Ätartävlingar

Det blir alltid hög volym och härlig stämning när de tävlande trycker i sig chokladboll efter chokladboll! Har du god aptit? Tveka inte anmäla dig till våra legendariska ätartävlingar med fina priser!

Julfest 16+

Efter en lång och utmattande termin tar vi ut det allra sista på dansgolvet, på en fest för alla medlemmar som du bara inte får missa!

Och mycket mer!

Än en gång, håll utkik på våra sociala medier för att inte missa några evenemang. Om du har förslag och idéer på event, kontakta oss så ser vi vad vi kan göra!

Studenten

Nedräkningsfester, studentmössor, studentbal, studentvecka och mycket mer! Vi fixar med allt från mössor till flak! Det förtjänar en egen sida;

Läs mer →
Medlemsverktyg
Tipsa oss!

Har du förslag eller önskemål om vilket evenemang vi ska genomföra härnäst? Tveka inte att kontakta oss!

Till förslagslådan →